Museum en Oude Hortus gesloten Coronavirus

Museum en Oude Hortus gesloten

11 maart 2020

Het Universiteitsmuseum en de Oude Hortus zijn gesloten.

[English below]

Universiteit Utrecht -  en daarmee het Universiteitsmuseum - volgt de landelijke en internationale ontwikkelingen van het coronavirus op de voet. De UU volgt het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken op Nederland Wereldwijd en de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Dat betekent dat het Universiteitsmuseum en de Oude Hortus gesloten zijn.
Ook de schoolbezoeken aan het museum en op locatie gaan niet door. De scholen die komende weken een programma bij ons hebben geboekt, worden hierover geïnformeerd.

Kijk op de website van de UU voor de laatste updates, veelgestelde vragen en reisadviezen. Deze wordt dagelijks aangepast.

[ English ]

The Utrecht University Museum and the Old Hortus - the old botanical garden - will remain closed.

In line with national policy relating to the coronavirus.

Sorry for the inconvenience.