Terug naar het nieuwsoverzicht
Het Universiteitsmuseum bestaat 90 jaar Bezoekersactie: Help mee om het museum te versieren!

Het Universiteitsmuseum bestaat 90 jaar

11 november 2018

Bij een verjaardag horen slingers en wat is er nu mooier dan een speciale 90 jaar-verjaardagsslinger?

Een verjaardagsslinger met puntvlaggen gemaakt door de bezoekers van het Universiteitsmuseum? Bezoekers die op 24, 25 of 26 november naar het museum komen met een puntvlag die ze zelf hebben versierd, krijgen 50% korting op de entreeprijs. Kinderen met een zelfgemaakte vlag mogen gratis naar binnen.

Hoe de puntvlag wordt versierd, dat staat bezoekers vrij: tekenen, schilderen, handletteren, vilten, breien, knutselen, een spreuk of gedicht – alles mag. Alle vlaggen samen zullen door het museum heen een mooie verjaardagsslinger vormen.

Vlaggetjes Header

Voor de mooiste / gekste / meest creatieve vlag is er natuurlijk een mooie prijs. We hopen op veel bezoekers die de verjaardag van het museum op deze manier mee willen vieren en zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Help je mee? Hoe meer vlaggen hoe mooier de slinger wordt! Je kunt je eigen vlag maken op een vel a4 papier (of stuk stof of karton). Als iedereen dezelfde maten aanhoudt, krijgen we een mooi geheel. We zijn zelf al aan de slag gegaan. De vlaggen op het voorbeeld zijn 22 cm hoog en 21 breed, de schuine zijden zijn ca. 24 cm. Hieronder kun je een voorbeeldvlag downloaden.

Vergeet niet je naam en email adres te vermelden op de vlag!

Template vlag