Wat leeft er in de vijver? - Workshop 20 juli t/m 31 augustus

Wat leeft er in de vijver? - Workshop

20 jul - 31 aug 2019

Welke dieren vind je in de vijver en hoe leven ze?

Op maandagen en donderdagen in de Oude Hortus
20 juli t/m 31 augustus
Van 13.00 tot 14.30 uur

Kikkervisjes, posthoornslakken, bootsmannetjes. Welke dieren vind je in de vijver en hoe leven ze? Vang ze met een schepnet en onderzoek het. Deze workshop is voor families met nieuwsgierige kinderen van 8 tot 12 jaar. De workshop kost € 3,- per kind inclusief loeppotje. De prijs voor de workshop is exclusief entree voor het museum en de Oude Hortus.

Kaartjes voor de workshop zijn verkrijgbaar bij de receptie op de dag zelf. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen per workshop. Verzekerd zijn van een plekje? Reserveer een kaartje aan de receptie of bel naar (030) 253 8008 of stuur een mailtje naar info.museum@uu.nl

In het museum en de Oude Hortus zijn er van 6 juli t/m 1 september allerlei activiteiten. Doe mee aan een workshop en ontdek wat er in de vijver leeft of maak een bijenhotel. Zin om te experimenteren in het Jeugdlab? De jeugdlaboranten zijn de hele zomervakantie aanwezig! Hier vind je het volledige zomerprogramma.