Smart movies

24 mei 2019

Zet een koptelefoon op en kom lekker film kijken bij de brommerbios in de Oude Hortus.

Smart movies
Film kijken en slimmer worden tegelijk, dat kan tijdens Smart movies, het film- en wetenschapsprogramma voor de hele familie. Wetenschappers van de Universiteit Utrecht geven voorafgaand aan een familiefilm een mini-college over het thema van de film. Een unieke filmervaring in het groen van de Oude Hortus. Met een koptelefoon op wordt deze filmvertoning een heuse silent cinema!

Vrijdag 24 mei: Taiki
Op vrijdag 24 mei draait de film Taiki om 16.00 uur in de Oude Hortus. Deze film gaat over de 9-jarige Bruno die onderweg op vakantie, zo vervelend is dat zijn ouder hem uit de auto zetten. Als hij terug naar huis gaat, besluit hij zijn ouders een lesje te leren.

Over het mini-college en de wetenschappers
Wetenschappers van de Universiteit Utrecht geven voorafgaand aan de film een inleidend familie-college. Meer informatie hierover volgt.

Wanneer? Vrijdag 24 mei, 15.30 uur inloop | 16.00 uur start mini-college | aansluitend filmvertoning
Voor wie? Voor iedereen vanaf 8 jaar.
Waar? In de Oranjerie van de Oude Hortus.
Wat kost het? GRATIS toegang, reserveer je ticket(s) via Eventbrite:
Reserveer hier je ticket(s) voor Taiki + mini-college

Goed om te weten: ook een filmprogramma voor volwassenen
Om 19.00 uur is er een (Engelstalig) programma voor volwassenen. Voor meer informatie over de film, de sprekers en het reserveren van kaartjes hiervoor, check: https://www.sg.uu.nl/series/escape

Dit film- en wetenschapsprogramma is een samenwerking van het Universiteitsmuseum Utrecht, Studium Generale, Brommerbios en Ondernemersvereniging Museumkwartier.