Smart movies

10 mei 2019

Zet een koptelefoon op en kom lekker film kijken bij de brommerbios in de Oude Hortus.

Smartmovies
Film kijken en slimmer worden tegelijk, dat kan tijdens Smart movies, het film- en wetenschapsprogramma voor de hele familie. Wetenschappers van de Universiteit Utrecht geven voorafgaand aan een familiefilm een mini-college over het thema van de film. Een unieke filmervaring in het groen van de Oude Hortus. Met een koptelefoon op wordt deze filmvertoning een heuse silent cinema!

Vrijdag 10 mei: Lepel
Op vrijdag 10 mei draait de film Lepel om 16.00 uur in de Oude Hortus. Deze film gaat over een jongetje die bij zijn gemene oma woont. Op een moment besluit hij om te ontsnappen en op zoek te gaan naar zijn ouders.

Over het mini-college en de wetenschappers
Wetenschappers van sociale wetenschappen van de Universiteit Utrecht doen onderzoek naar familiebanden tussen kinderen en hun (groot)ouders en kunnen je alles vertellen over hoe deze banden ontstaan en hoe ze beïnvloed worden.

Wanneer? Vrijdag 10 mei, 15.30 uur inloop | 16.00 uur start mini-college | aansluitend filmvertoning
Voor wie? Voor iedereen vanaf 8 jaar.
Waar? In de Oranjerie van de Oude Hortus.
Wat kost het? GRATIS toegang, reserveer je ticket(s) via Eventbrite:
Reserveer hier je ticket(s) voor Lepel + mini-college

Goed om te weten: ook een filmprogramma voor volwassenen
Om 19.00 uur is er een (Engelstalig) programma voor volwassenen. Voor meer informatie over de film, de sprekers en het reserveren van kaartjes hiervoor, check: https://www.sg.uu.nl/series/escape

Dit film- en wetenschapsprogramma is een samenwerking van het Universiteitsmuseum Utrecht, Studium Generale, Brommerbios en Ondernemersvereniging Museumkwartier.