Opnames MJU-colleges in het Universiteitsmuseum Vier MJU-colleges op één dag!

Opnames MJU-colleges in het Universiteitsmuseum

29 juni 2019

Altijd al eens bij een echte tv-opname willen zijn? Dit is je kans! Op zaterdag 29 juni worden vier colleges van de MuseumJeugdUniversiteit opgenomen in het Universiteitsmuseum Utrecht met publiek van kinderen tussen de 8-12 jaar erbij. Jij kan dat publiek zijn! Gratis en voor niks.

Speciaal voor deze dag heeft het MJU de vier meest succesvolle colleges van het afgelopen jaar uitgekozen. Welke colleges dit zijn blijft wel nog even een verrassing.
De vier colleges worden verdeeld over twee blokken: twee colleges in het ochtendblok van 10.00 tot 12.00 uur en twee colleges in het een middagblok van 13.00 tot 15.00 uur.

Lijkt het jou leuk om te komen? En ben jij tussen de 8-12 jaar?
Mail dan naar productie@museumjeugduniversiteit.nl.
Vermeld in je mail:

• Je volledige naam
  • Je leeftijd
  • Je emailadres (of van je ouders)
  • Je telefoonnummer
  • En voeg het ingevulde Quitclaim formulier toe

We kunnen alleen kinderen toelaten waarvan de ouders ermee akkoord zijn dat hun kinderen in beeld komen, en de videobeelden voor promotie- en educatieve doeleinden worden gebruikt. Ouders geven hun akkoord door het invullen van een Quitclaim. Het Quitclaim formulier download je hier. Deze kan voorafgaand de opname verzonden worden naar productie@museumjeugduniversiteit.nl of ter plekke worden ingevuld.

Neem voor vragen contact op met Roos Verkleij of Kimber van Valkenburg via: productie@museumjeugduniversiteit.nl

Logog -MJU-transparant -300x 212