Waarom moeten we nadenken over het klimaat? MuseumJeugdUniversiteit

Waarom moeten we nadenken over het klimaat?

10 november 2019

Alle wetenschappers verzamelen! Een nieuwe reeks kindercolleges van de MuseumJeugdUniversiteit!

Alle nieuwsgierige kids verzamelen! In het voorjaar van 2019 ontdekken we samen dat er heel veel verschillende soorten onderzoek op de Universiteit Utrecht gedaan worden. Tijdens de vier colleges ontdek je of mensen vroeger dom waren, waarom we na moeten denken over het klimaat en of dieren ook verliefd kunnen worden.

Waarom moeten we nadenken over het klimaat?
Zondag 10 november – 11.00-12.00 uur

De colleges worden in de Universiteitsbibliotheek op de Uithof gehouden.

Waarom moeten we nadenken over het klimaat? En waarom blijven mensen het klimaat beschadigen? In dit college vertelt wetenschapper Marcus Düwell waarom we elkaar moeten respecteren. De klimaatverandering heeft namelijk een grote impact op onze leefsituatie en kan daardoor veel ernstige gevolgen hebben voor het leven van de mens in de toekomst. Veel redenen om de klimaatverandering serieus te nemen. Samen kunnen we zorgen voor een beter klimaat!

Meld je hier aan voor de collegereeks.