Hoe overleef ik de relatie met mijn broer of zus? MuseumJeugdUniversiteit

Hoe overleef ik de relatie met mijn broer of zus?

19 mei 2019

Alle wetenschappers verzamelen! Een nieuwe reeks kindercolleges van de MuseumJeugdUniversiteit!

Alle nieuwsgierige kids verzamelen! In het voorjaar van 2019 ontdekken we samen dat er heel veel verschillende soorten onderzoek op de Universiteit Utrecht gedaan worden.  Tijdens de vier MuseumJeugdUniversiteit-colleges ontdek je hoe je stoffen kunt testen zonder proefdieren, waarom slapen belangrijk voor je is en hoe je de relatie met je broer of zus overleeft.

Hoe overleef ik de relatie met mijn broer of zus?
Zondag 19 mei – 11.00-12.00 uur

De colleges worden in de Universiteitsbibliotheek op de Uithof gehouden.

De relatie met je broer of zus is heel vanzelfsprekend maar tegelijkertijd ook uniek. Met niemand maak je zoveel mee in je leven en met niemand maak je zoveel ruzie én lol. Ontdek samen met onderzoeker Kirsten Buist wat er zo bijzonder is aan de relatie met je broer of zus, wanneer deze nuttig is en wanneer je er juist last van kunt hebben.
(Het wordt natuurlijk helemaal leuk als je met je broer of zus komt!)

Deze MJU-reeks is helaas uitverkocht. Houd onze website in de gaten want als er nog een plaats vrijkomt, laten we dat hier weten.