Bijenhotel bouwen - Workshop 20 juli t/m 31 augustus

Bijenhotel bouwen - Workshop

20 jul - 31 aug 2019

Sjouwen met stuifmeel, bijen bekijken en een bijenhotel maken!

Op dinsdagen in de Oude Hortus
20 juli t/m 31 augustus

Van 13.30 tot 15.30 uur

Elke dinsdagmiddag in de zomervakantie kun je van 13.30 tot 15.30 uur een bijenhotel maken. Daarnaast kun je sjouwen met stuifmeel, bijen bekijken onder de microscoop en een echte imkerkap passen!

De bijenactiviteiten kosten € 3,- per persoon inclusief materialen. Het bijenhotel mag je na afloop mee naar huis nemen. De prijs voor de workshop is exclusief entreekaartje voor het museum en de Oude Hortus.

Kaartjes voor de workshop zijn verkrijgbaar bij de receptie op de dag zelf.  De workshop is geschikt voor bezoekers vanaf 8 jaar. Er kunnen maximaal 15 personen meedoen per workshop. Verzekerd zijn van een plekje? Reserveer een kaartje aan de receptie of bel naar (030) 253 8008 of stuur een mailtje naar info.museum@uu.nl

In het museum en de Oude Hortus zijn er van 6 juli t/m 1 september allerlei activiteiten. Doe mee aan een workshop en ontdek wat er in de vijver leeft of maak een bijenhotel. Zin om te experimenteren in het Jeugdlab? De jeugdlaboranten zijn de hele zomervakantie aanwezig! Hier vind je het volledige zomerprogramma.