Contact

Contact

Heeft u vragen over toegankelijkheid, of wilt u bijzonderheden omtrent uw bezoek vooraf bespreken met één van onze medewerkers, neem dan tijdens openingstijden contact op met onze receptie op het nummer (030) 253 80 08.

Contactgegevens voor het onderwijs
Voor reserveringen en meer informatie m.b.t. onze onderwijsprogramma's kunt u een email sturen naar reserveren.museum@uu.nl of een online informatie-aanvraag indienen.

Voor directe vragen over uw boeking of een onderwijsprogramma:
Pauline Blokdijk, (030) 253 8716 (ma/di/do & vrijdagochtend)

Persinformatie
Voor vragen over het Universiteitsmuseum, voor het aanvragen van PR materiaal, en voor vragen over opnames voor radio en televisie, kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via 06 53629677 of communicatie.museum@uu.nl of met Marieke Verhoeven, (030) 253 8731, m.verhoeven@uu.nl (ma/di/wo/do).

Verhuur
In verband met de op handen zijnde sluiting, bieden wij op dit moment helaas geen verhuurmogelijkheden in het museum, de Oude Hortus of het museumcafé Ginkgo. Bij de opening in 2022 zal het nieuwe verhuurbeleid op de website worden geplaatst.

Acquisitie m.b.t. advertentiemogelijkheden wordt niet op prijs gesteld. 

Vragen m.b.t. de collectie
Voor vragen over de collectie en het gebruik van beeldmateriaal van de collectie en vragen m.b.t. bruiklenen en schenkingen, verwijzen we u graag door naar de volgende pagina: www.universiteitsmuseum.nl/collectie/praktische-informatie