Boekingsvoorwaarden Boekingsvoorwaarden & -informatie

Boekingsvoorwaarden

Wij hanteren de volgende boekingsvoorwaarden voor onze onderwijsprogramma's. Onderaan deze pagina vindt u de praktische informatie die van toepassing is op de boeking.

Annulering of wijziging
Het programma kan uiterlijk een week van te voren zonder kosten worden geannuleerd. Bij annulering binnen een week brengen wij u de kosten voor het onderwijsprogramma in rekening.

Wijzigingen in de boeking kunnen tot maximaal 3 werkdagen voor de geboekte datum worden doorgegeven en kosteloos worden verwerkt. Hierna kunnen de afgesproken kosten van de boeking niet worden veranderd.

Betaling
Voor ondewrwijsprogramma's in het museum kan contant, met pinbetaling of middels een factuur worden afgerekend. Voor onderwijsprogramma's op school versturen wij een factuur. 

Groepsgrootte bij onderwijsprogramma in het museum
De maximale groepsgrootte bij een bezoek aan het Jeugdlab is 32 leerlingen. Bij de andere programma’s geldt een maximum van 30 leerlingen. Per 15 leerlingen wordt een publieksbegeleider vanuit het museum ingezet. Tevens dient op elke 15 leerlingen minimaal één begeleider van school aanwezig te zijn.