Vacatures en stages

Vacatures en stages

Het het Universiteitsmuseum valt onder het Centrum voor Wetenschap en Cultuur van de Universiteit Utrecht. Bij het Universiteitsmuseum werken ongeveer 25 personen in een betaalde functie. Daarnaast werken er veel vrijwilligers en stagiairs.

Het Universiteitsmuseum zoekt:

Stagiaire Marketing en Communicatie
Heb jij affiniteit of ervaring met contentmarketing of educatiemarketing? Voel jij je helemaal thuis op de social media? Dan zoeken wij jou. Moment van aanvang vanaf september 2017. Andere startdatum in overleg. Het is mogelijk de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Wel vragen we altijd een combinatie van praktijkwerkzaamheden en onderzoek. Waarbij we uitgaan van drie dagen praktijkwerkzaamheden. Lees de volledige vacaturetekst.

Overige stages
Bij andere afdelingen zijn er ook mogelijkheden om stage te lopen of werkervaring op te doen. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail waarin beschreven staat wat je wilt doen en je motivatie met curriculum vitae naar info.museum@uu.nl t.a.v. P. Voogt.

Vrijwilligers
Een grote groep vrijwilligers zorgt voor het onderhoud van de tuin. Ook zijn er vrijwilligers die meewerken aan collectieinformatie en -registratie. Voor de tuin zijn er op dit moment voldoende vrijwilligers.