Workshop Illustreren in de Oude Hortus 20 januari

Workshop Illustreren in de Oude Hortus

20 januari 2018

Leer zelf tekenen als een botanist!

Ook zo dol op oude botanische tekeningen?  In het Universiteitsmuseum  kun je er een aantal bewonderen. En op 20 januari kun je ze zelf leren maken in de Oude Hortus!

Schrijf je in t/m 18 januari!

'Lieverlee- Illustraties en Creatieve Ontdekkingstochten' organiseert voor de tweede keer een workshop Botanische Wandplaten Illustreren in de Oude Hortus, Utrecht. Tijdens deze worksshop laat je je verrassen door de meest bijzondere bloemen en planten en leer je, door goed te kijken, steeds beter tekenen. Je leert hoe je krachtige vormen en lijnen, de juiste verhoudingen en schaduwen tekent. Daarnaast besteden we aandacht aan het maken van spannende kleurcombinaties en evenwichtige composities.

Door met verschillende kleurlagen te werken leer je prachtige, intense kleuren te maken. Dit doen we met grijs- en kleurpotloden van goede kwaliteit. Aan het eind van de dag kan jouw illustratie zo aan de muur want je krijgt er een houten ophanger bij!

De workshop vindt plaats op zaterdag 20 januari van 10.30 tot 15.30 uur in de Oude Hortus. Prijs: €85,- Inclusief tekenmaterialen, een houten ophanger, koffie en/of thee en lekkers.

Er is een lunchpauze van 12.30 tot 13.30 uur. De lunch is niet inbegrepen in de prijs, dus u kunt zelf meenemen of iets nuttigen in het museumcafé. Of bezoek één van de vele gezellige tentjes in het centrum van Utrecht.

De workshop wordt gegeven door Mathea Westerveld van Lieverlee. Inschrijven kan t/m 18 januari 2018 via info@lieverlee.com. Er is plaats voor 10 personen, dus wees op tijd.

Je vindt het evenement ook op Facebook.