Met de BSO naar het museum Een leuke omgeving voor BSO

Met de BSO naar het museum

Bezoek met de buitenschoolse opvang het Universiteitsmuseum Utrecht.

Verbaas je over omhoog rollende kegels. Kijk in de ogen van een nijlpaard. Altijd al een echte draak willen zien? Of de hele dag willen x-perimenteren met je zintuigen? Het kan allemaal in het Universiteitsmuseum.

Korting op de entreeprijs bij aanmelding
BSO's die zich minimaal drie werkdagen van te voren aanmelden, krijgen korting op de entreeprijs en hebben toegang tot het Universiteitsmuseum en de oude Hortus. Je betaalt €4,- per kind (i.p.v. €4,50). Voor begeleiders geldt de groepsprijs van €5,- p.p. (bij minimaal 10 personen). De museumkaart en andere kortingskaarten zijn geldig. Meld je je niet van tevoren aan, dan krijg je alleen toegang tot het Universiteitsmuseum en is de entreeprijs €4,50 per kind. Begeleiders betalen dan €8,00 per persoon.

Begeleiding
Er zijn maximaal 8 kinderen op één begeleider. Rennen, vliegen, de paden verlaten in de tuin, gillen en verstoppertje spelen is niet toegestaan in zowel het museum als de museumtuin. We vragen aan de BSO’s om de kinderen herkenbaar te maken (hesjes o.i.d.) zodat we weten van welke BSO ze komen.

Verplichte aanmelding in de schoolvakanties
BSO's zijn van harte welkom in het museum, in de schoolvakanties is een bezoek uitsluitend mogelijk door middel van aanmelding vooraf. Aanmelden kan door te mailen naar reserveren.museum@uu.nl of te bellen met (030) 253 8716 (ma/di/do/vrijdagochtend). Meld het bezoek met de BSO minimaal drie werkdagen van te voren aan.

Bezoektijden in de schoolvakanties
In de schoolvakanties kan het druk zijn in het museum. Om iedereen een leuke tijd te bezorgen hanteren we daarom in de schoolvakanties twee tijdsblokken voor BSO's. Geef bij de aanmelding aan tijdens welk blok je graag wil komen:

Blok 1      10:00 – 13.30 uur
Blok 2      13:30 – 17:00 uur

Tip
Extra leuk voor BSO’s zijn de skelettentour en de tuinspeurtocht. Deze zijn voor €2,50 te verkrijgen aan de receptie.

Ook andere groepen zijn van harte welkom
Behalve BSO’s zijn andere kindergroepen zoals N.S.O’s, sportverenigingen en scoutings natuurlijk ook van harte welkom.