universiteit Utrecht

Nieuwsbrief 30 augustus 2013

Meivakantie

Experimenteer mee!

Van 30 april tot en met 8 mei staat het Universiteitsmuseum helemaal in het teken van experimenten. Elke dag in de meivakantie kun je meedoen aan experimenten in het Jeugdlab.

Bekijk het programma >

Smartmovies

Film kijken én slimmer worden

Op 3 mei kun je weer film kijken en slimmer worden tegelijk! In filmtheater 't Hoogt draait de film Binnenstebuiten. Achteraf vertellen Sociale Wetenschappers van de Universiteit Utrecht je alles over emoties.

Bestel je kaartje >

Zondag 8 mei

Romeinendag

Vandaag gaat helemaal over Romeinen. Doe mee aan een echte soldatentraining en ga op de foto als Romein. Leer alles over dierlijke materialen en onderzoek Romeins hout dat gevonden is op het Domplein.

Bekijk het programma >

Bouw je raket

C3 Challengedag

Bouw op 4 mei je eigen bruisraket. Neem een bruistablet en water als brandstof en experimenteer. Hoe hoog komt jouw raket? Film de lancering, stuur dit op naar Stichting C3 en wie weet win jij in één van de categorieën.

www.universiteitsmuseum.nl Facebook Twitter Youtube Flickr Pinterest Youtube
Universiteitsmuseum Utrecht